2010. március 27., szombat

A Föld órája

Biztos ti is hallottátok, hogy ma este magyarországon is néhány városban lekapcsolját az utcai világítást! Hát nem tudom, de mi itthon nem foguimnk gyertyafénynél üldögélni, csakhogy spóroljunk... Elég akkor ezt csinálni, mikor tényleg áramszünet van, nem? Felőlem meg aztán az utcán leolthatják a villanyokat, nem terveztem esti kirándulást
 Ettől függetlenül, nem  tartom hülyeségnek... jó dolog szerintem..

Kell egy kis áramszünet… Csatlakozz te is a Föld órájához!
Kapcsold le a Föld Óráján a villanyt otthonodban, és kapcsold le Budapest fényeit a WWF-fel! Hozz dobot, de fakanál és fedő is jó lesz. Dobolj velünk egy órát. A Föld egy órát jól érzi magát - érezd magad jól te is velünk!

"A Föld Órája 2007-ben indult az ausztráliai Sydney-ből, majd 2008-ban vált nemzetközivé. Magyarország is ekkor vett először részt az akcióban, amihez akkor még csak 4 hazai település csatlakozott. 2009-ben már 88 ország 4000 települése, és több százmillió ember kapcsolta le együtt a fényeket. Magyarországról 2009-ben 67 település és több mint egymillió ember vett részt a Föld Óráján, rajtuk kívül pedig rengeteg iskola, közintézmény, nagyvállalat és kisvállalkozás. Olyan híres látványosságok borultak sötétbe, mint a tatabányai Turul, a Parlament vagy a Művészetek Palotája."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése